Yoga Skolen 
Kvalitet ∙ Dybde ∙ Glæde
Tilmeld dig ét eller flere hold


Tilmeld dig nu til
Sommersæsonen 2014
Starter 26.maj. 
Tilmeld dig til
Efterårssæsonen 2014
Starter 15. sept.


  Gratis Prøvetime 19.-24. maj
Kontakt os for tilmelding 

     

Om Yoga Skolen

Yoga Skolen i Helsingør er dannet i 2002 af Søren Rasmussen, som en naturlig følgevirkning af mange års undervisning. Samme år startede Søren med at tilbyde Yogalærer uddannelse, og lige siden er Skolen vokset, både i størrelse og i omdømme. Siden 2003 har Yoga Skolen afholdt Yogaferier og Retreats på Mallorca og siden 2007 Yogaferier i Goa.
I øjeblikket florerer Skolens lærere i Nordsjælland med over 50 yogahold. Yogalærer uddannelsens har pt. hold 9 i gang og hold 10 starter i efteråret 2013. Yoga Skolen har udgivet 2 bøger; Yoga-og kunsten at leve livet i 2010 og Yoga Stillinger og Programmer i 2012, samt DVD-en Måne Serien i 2010.

Yoga Skolen har siden 2009 tilbudt holdundervisning i eget regi, under navnet
Hel Yoga. Hel Yoga blev oprindeligt stiftet som Foreningen Helsingør Yoga i 2009 og fungerede som forening frem til slutningen sommeren 2010. Herefter blev Hel Yoga en del af Yoga Skolen i Helsingør. Frem til juni 2013 var Hel Yoga således Yoga Skolens afdeling for hold undervisning med egen hjemmeside, helyoga.dk
Yoga Skolens hjemmeside var yoginmotion.dk

For at lette administrationen samt for at forenkle og tydeligøre firmaets profil, lægges de to hjemmesider sammen i juni 2013 på domænet helyoga.dk og firmanavnet er nu udelukkende Yoga Skolen i Helsingør. Navnet Hel Yoga bliver nu til Yoga Skolens holdundervisning og navnet Hel Yoga figurerer fremover kun som domænenavn.

Formålsbeskrivelse
- Via yogaens redskaber at bidrage til at det enkelte menneske lærer at værdsætte, respektere og styrke  kontakten til sit inderste væsen.
- At hjælpe mennesker til at være alt det de kan være.
- At udbrede visdom og kærlighed i ord og handling.

Ved Yoga Skolens aktiviteter ønsker vi at skabe en kærlig, støttende og humorfyldt atmosfære, hvor både elev og lærer kan smidiggøre sin krop og sit sind samt bevidstgøre og hele sin fortid og finde rum til at genkende kærligheden, glæden og stilheden som den oprindelige essens. Vi ønsker at sætte fokus på det sunde liv, via undervisning og foredrag i yoga, afspænding og meditation. Også specialhold og andre bevægeformer kan sættes op i Yoga Skolens regi.

Yoga Skolens daglige ledelse er Søren Rasmussen og Betina Knudsen.